Kommet Hjem

Tryk på afspilleren for at høre hele albummet…

Kommet Hjem

Kommet Hjem – NYT album – udkommet 10. maj 2019

Der er 13 nye sange på Wolffbrandts 3. album på dansk, med titlen “Kommet Hjem”.

13 nye sange om magisk sammenhængskraft, modigt sammenhold, din nysgerrighed på livet med poesi og nærhed, samt at leve i nuet og ha’ det sjovt mens du lever, om alle livets muligheder og selvfølgelig kærlighed – om at give slip, gøre dig fri – at være en lille prik i universet, ensom og forladt, midt i stormen.”

Kommet Hjem

Kort sagt… et nyskabende album der kommer HELE VEJEN RUNDT ! Og 5 sange på albummet er med STOR INSPIRATION FRA ISLAND.
Teksterne understreger at Wolffbrandt er en moden mand, med livserfaring og noget på hjerte. Så han forsøger at gøre alt for at skrive de sange der stiller eksistentielle spørgsmål, og sange der beskæftiger sig med de store ting i livet, de svære ting, de ømfindtlige emner, samt et opgør med tro og værdier. Det bliver spændende om det lykkes, for der er noget på spil. Den musikalske forandring er at der bliver et mere simpelt set-up af akustiske leverandører på albummet. “Vi holder det på et overskueligt plan” siger Wolffbrandt og hentyder til at der er så meget her i livet, vi hele tiden skal forholde os til. “Det er på tide at gøre nydelsen enkel, og ikke noget vi forholde os til – det er på tide at vi holder helt fri, når vi holder fri”.

Stefan Wolffbrandt har beskæftiget sig med sangskrivningen i mere end 30 år, og pladedebuterede i 1998 med EP’en “Nøglen Til Frihed”. Siden da er det blevet til 2 solo-albums, medvirken på andre projekter og udgivelser, turnéer i det meste af Danmark, Skandinavien og Europa.

Nu er Wolffbrandt klar med sit næste album på dansk, med titlen “Kommet Hjem”. Det er skabt i samarbejde med andre gode musikere… Hvor de forrige albums “Stort & Småt” og “Glad I Låget.” kredsede om de dybe underfundige danske tekster og det meget melodiske lydbillede, har det nye album for Stefan Wolffbrandt været en mulighed for at gå nye veje – både musikalsk og tekstmæssigt. For første gang forsøger han også at skrive tekster hvor der både er absolut intet indhold – og sange der går helt vildt ind hvor det går rigtig betyder noget, og han skaber sit eget univers med en langt mere intens og nutidig tilgang til musikken.

At lave dette album har været som at modkonfigurere mig selv. Jeg har fundet min egen indre dybfyldthed og dermed et helt nyt tekstunivers. Jeg føler, at det her er anderledes, end noget jeg tidligere har lavet. Når jeg så har skullet forholde mig til “Kommet Hjem”, så er det blevet vendt totalt om i mig og der er, på en eller anden forunderlig måde, blevet mere plads til at være sårbar, poetisk, direkte, klar og kontant. Så jeg føler at mine tekster er det mest inspirerende og personlige jeg har lavet til dato, og håber derfor også, at de vil blive spillet igen og igen.

1. Absolut Intet
2. Vi Er Alle Lige
3. Ingenting Kan Stoppe Os
4. Giv Slip
5. Storm
6. Det Hele Starter Med Dig Selv
7. Mit Hjertes fugl
8. Jeg Er Så Lille
9. Island I Mit Blod
10. Den Bedste Tid I Mit Liv
11. Fortæl Mig Om Kærligheden
12. Som Et Lys I En Stjernenat
13. Kommet Hjem
Link til alle sangene på denne side…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *