Musik

Stefan Wolffbrandt er en ægte dansk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle rock og pop sange med sine underholdende historier, i et show fyldt med ægte stemning og masser af humor. Stefan Wolffbrandt bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring. Hans markante stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst !

Live på Brundby Rock Hotel

Stefan Wolffbrandt har været proff. musiker i mere end 25 år og selvom han har rutinen, så bliver det aldrig kedeligt når han optræder live ­ Han er modstykket til dem – der gør at dansk musik bliver røvkedeligt. Altså dem der bare står “live” og lirer deres numre af igen og igen – ligesom i radioen. Han giver dansk musik en ny dybde og vækker sjælen til live i dansk rock musik. Stefan Wolffbrandt er fræk, nærgående, inderlig og har det i sig, og gør publikum forelsket i musikken på ny.

Rockmusikeren Stefan Wolffbrandt bor på Samsø, øen midt i Danmark. Som en af de mange i rækken af musikere, flyttede han til øen for ca. 20 år siden. Først kom Poul Krebs, så kom Lars Muhl og derefter Stefan Wolffbrandt. Senere er der kommet flere til, bla. Søren Jacobsen og Ivan Pedersen.

Stefan Wolffbrandt samlede på et tidspunkt orkestret TV2-Jam og de drog på turné i Danmark og spillede rigtig mange koncerter i hele landet. Med Stefan Wolffbrandt i forgrunden på scenen og TV2’s fede danske rocksange var succes’en i hus. Efter at have været på konstant turné, mente Stefan Wolffbrandt at det ikke kun var TV2 der var verdens bedste og gik derfor solo, for at afprøve sine egne nye sange og blande et repetoire med de bedste numre han har skrevet.

Stefan Wolffbrandt er en flittig sangskriver og komponist, så når Stefan Wolffbrandt går på scenen, sidder du bare helt stille for at få alt med i hans tekster. Sjældent har du hørt så sigende og intense sange, hvor du ikke kan undgå at gå fra koncerten med et ændret syn på livet.
Stefan Wolffbrandt har udgivet 5 CD’er, som er blevet spillet i radioerne landet over og solgt til mange danske hjem. Græmme Records er et lille bitte pladeselskab på Samsø med 14 udgivelser bag sig. Vi udgiver kun god musik med indhold i for både børn og voksne….

Gå ind på Spotify og hør dem allesammen – open.spotify.com/artist/stefanwolffbrandt