Samsø Austin Museum

Samsø Austin Museum

Samsø Austin Museums store samling af Austin-biler, effekter og dele, blev solgt på en auktion 15. november 2016. Det hele på een gang til Hans Sørensen. Han medvirkede til stiftelsen af Samsø Tekniske Museum, som har drevet museet i perioden 2017-2021. De er nu flyttet til Højskolen i Kolby, og driver det tekniske museum videre der.

Langemark Gamle Museumsgård

2022 vil der blive etableret 13 nye lejligheder i museets bygninger i Langemark.Der er udviklet en ny lokalplan for området, som vil blive politisk behandlet i foråret 2022 og derefter går byggeriet i gang, og forventes færdigt på den anden side af sommeren.

Gå videre til hjemmesiden www.austinmuseum.dk for at se mere om de mange Austins der engang har være på Samsø

Tryk på linket her www.austinmuseum.dk – eller gå direkte til bilerne her: http://www.austinmuseum.dk/Bilerne.html – der var 35 forskellige Austin-modeller i samlingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *